Λιγα λογια για εμασ

Η Εταιρεία μας

Στα λατομεία μας γίνεται εξόρυξη σχιστόλιθου απο το 1960 και αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. Έπειτα απο την μεγάλη εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών μας, ιδρύσαμε την εταιρεία μας το 1995 στην Αργαλαστή Πηλίου, Πλάκες Πηλίου Πρέκας-Παπουτσής. Κύριο μέλημά μας είναι η προσφορά άριστης ποιότητας, οι ανταγωνιστικές τιμές καθώς και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το καλύτερο προϊόν. Παρά το πέρας των χρόνων η αρχική επεξεργασία του σχιστόλιθου γίνεται με το χέρι με μοναδικά εργαλεία το σφηνάρι και το σφυρί. Στη συνέχεια το προϊόν μεταφέρεται στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο εργασίας και επεξεργάζεται περεταίρω ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Το προϊόν μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους όπως, σαλόνι, μπάνιο, επένδυση τοίχου, τζάκι και σκάλα, προσφέροντας την αίσθηση της παραδοσιακής κατοικίας με μοντέρνες πινελιές. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους όπως αυλή, μπαλκόνι, πεζούλια, σκεπή, καλντερίμι, πεζοδρόμια, τοίχους και παράθυρα. Τέλος, έπειτα από την επεξεργασία μεγάλων κομματιών σχιστόλιθου, δημιουργούμε τραπέζια, βάσεις τραπεζιών αλλά και βρύσες προσφέροντας στον κήπο σας ή στην αυλή σας μοναδική αισθητική.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει την Πέτρα Νεοχωρίου να ξεχωρίζει είναι η αντοχή στον χρόνο και η μόνωση που προσφέρει.

Δημιουργούμε προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας!

 
Στην επιχείρηση μας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Δημιουργούμε προϊόντα από σχιστόλιθο σε επιθυμητές διαστάσεις, ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στα προσωπικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια. Βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την πέτρα, δημιουργούμε προϊόντα που πραγματικά ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε ένα συγκεκριμένο σχήμα ή μέγεθος ή ένα συγκεκριμένο τελείωμα, μπορούμε να επεξεργαστούμε το προϊόν με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι επαγγελματίες μας είναι εξειδικευμένοι στην επεξεργασία πέτρας και έχουν την εμπειρία και τα εργαλεία για να προσαρμόσουν το προϊόν σας στις ακριβείς ανάγκες σας. Εάν αναζητάτε ένα προϊόν που να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Tα λατομεία μας ακολουθοούν όλους τους κανόνες ΚΜΛΕ, δηλαδή τις τεχνικές και περιβαλλοντικές μελέτες οι οποίες έχουν κατατεθεί στην επιθεώρηση μεταλλείων Βορείου Ελλάδος. Επίσης, εναρμονίζονται και με τις περιββαλοντικές μελέτες, οι οποίες έχουν εκδοθεί για την περιοχή Natura Πήλιο 2000, στην οποία βρίσκονται τα λατομεία μας.

error: Content is protected !!
elGreek
Scroll to Top